Firma arrangement i smukke Skagen

Glasgang“Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed…” er hvad der kendetegner Color Hotel Skagen. – For der skal ledes længe efter samme naturskønne omgivelser og stemningsfyldte rammer, som du finder i Skagen. De skønne omgivelser giver rig mulighed for gode gåture og samarbejdsøvelser i det fri, hvor madlavning og kaffepausen kan tages med udendøre. Det pulserende liv på Skagens Havn er i gåafstand fra hotellet og med mulighed for overnatning og forskellige firmaaktiviteter, er Color Hotel Skagen et besøg værd. Mulighederne er mange på Color Hotel Skagen og så ligger det faktisk slet ikke så “langt væk”, som man umiddelbart tror! Med nordjyske motorveje og mange daglige fly- og færgeforbindelser til regionen, er Skagen “tættere på alt” end nogensinde før:
  • Køretiden fra Aalborg Centrum/ Aalborg Lufthavn til Color Hotel Skagen er 1 time og 15 min.
  • Køretiden i personbil fra Aarhus Centrum til Color Hotel Skagen er 2 timer og 15 min.
  • Flyvetiden fra København til Aalborg er 45 min.
  • Og så er der gode færgeforbindelser til både Norge og Sverige, hvilket giver en helt central placering ift. skandinaviske gæster.
Nedenfor finder du et forslag til et firmaarrangement på Color Hotel Skagen hvilket kan tilpasses alt efter hvad I ønsker. Rigtig god fornøjelse! Skærmbillede 2017-02-09 kl. 15.28.17 Color Line Super Speed Danmark August 2009 Foto: Dag G. Nordsveen/nordsveen.net   Kontakt Color Hotel Skagen på tlf. (+45) 98 44 22 33 eller skagen@skagenhotel.dk. Du kan også læse mere på deres hjemmeside http://www.skagenhotel.dk. NB! Booking er efter først-til-mølle, og vi kan derfor ikke garantere, at der er ledigt i perioden, som er nævnt i ovenstående forslag.  Har I spørgsmål i forbindelse med ovenstående, er I altid velkommen til at kontakte os på mail@medarbejderoplevelser.dk eller tlf7022 5464. 
Print Friendly

Kontakt

Medarbejderoplevelser
sammenhold skaber succes
Fredericiagade 28
DK-6000 Kolding
mail@medarbejderoplevelser.dk
tlf. 7022 5464
cvr. 10099056

© Medarbejderoplevelser 2017
vi-stoetter-familier-med-kraeftramte-boern
Vær med til at gøre en forskel. Støt her
logo