Kildahls arts & graphics

kildahlsKildahls er ejet af Tine Kildahl Bertelsen, der er vores leverandør af design og logoidentitet. Tine evner at sætte sig ind i vores virksomheds værdier og mål, hvormed hun formår at opfylde vores ønsker til forretningens identitet. Vi sætter pris på det gode samarbejde og den gennemgående sparring med Kildahls. Tine har været i stand til at arbejde videre med vores tidligere valg af logo og farve, hvilket har skabt nyt liv til vores hjemmeside og til vores generelle virksomhedsdesign. Medarbejderoplevelser er meget tilfredse med Tines arbejde og ser frem til et fremtidigt godt samarbejde. Vi kan kun give Kildahls vores bedste anbefalinger. Tine har skrevet lidt om hendes forretning og kompetencer:

Dedikeret grafik og billedkunst i hjertet af Kolding. Kildahls er Tine Kildahl Bertelsen. Håndværker til fingerspidserne, kompromisløs, ærlig, i øjenhøjde og ikke mindst erfaren ADér til hver en tid.

Der er mange opgaver som ligger tæt på mit hjerte, men logoidentitet er nok den der kommer nærmest. Hver designopgave kræver løsninger, som profilerer kunden på en ny, stærk og levende måde – og som samtidig er tro mod virksomhedens image og historik.

Kildahls er også et lille reklamebureau – med store kompetencer. Vi er et solidt team af dygtige og kompetente eksperter, som arbejder sammen hver for sig. Netværket går i gang bag Kildahls – alt efter opgavens omfang.

Læs mere om Kildahls arts & graphics her.
Print Friendly

Kontakt

Medarbejderoplevelser
sammenhold skaber succes
Fredericiagade 28
DK-6000 Kolding
mail@medarbejderoplevelser.dk
tlf. 7022 5464
cvr. 10099056

© Medarbejderoplevelser 2017
vi-stoetter-familier-med-kraeftramte-boern
Vær med til at gøre en forskel. Støt her
logo