En aktiv personaleforening
til glæde for enhver virksomhed!

Mange organisationer er bevidste om, at deres medarbejdere er den vigtigste ressource. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne trives på arbejdet – såvel som i privaten.

Vi tror på, at organisationer, der engagerer sig i deres ansattes sundhed og trivsel, får mere loyale og effektive medarbejdere. Vi hjælper derfor personaleforeningen med alt det praktiske, så det ikke længere er farligt at være en del af bestyrelsen.

Vi gør det nemt:

 • at drive en personaleforening
 • at tilmelde sig personaleforeningens arrangementer
 • at kommunikere med personaleforeningens medlemmer
 • at få overblik over personaleforeningens aktiviteter, da vi flytter foreningens opslagstavle ud på Pc’en og mobiltelefonen.

I sparer både tid og penge, når I indhenter et tilbud gennem Medarbejderoplevelser, da vi gennem vores samarbejdspartnere opnår fordelagtige tilbud.

Har jeres virksomhed allerede en personaleforening, så læs mere om jeres fordele ved et medlemskab hos Medarbejderoplevelser.

Har jeres virksomhed endnu ikke etableret en personaleforening, så læs mere om hvordan Medarbejderoplevelser kan hjælpe jer.

Afhængig af jeres valg af medlemskabs-type, tilbydes forskellige fordelagtige ydelser. Se Medarbejderoplevelsers ydelser under vores medlemskaber.

Kontakt os for et uforpligtende møde, omkring hvordan vi kan hjælpe jeres personaleforening.


Hjælp til opstart af en aktiv personaleforening

Har jeres virksomhed endnu ikke en personaleforening? Så hjælper Medarbejderoplevelser med alt det praktiske omkring etableringen, og samtidig opnår I gode tilbud på medarbejderoplevelser Vi tror på, at der opnås større trivsel på arbejdspladsen, hvis der er mulighed for spændende aktiviteter til medarbejderne. Fællesskabet styrkes, når vi oplever noget sammen, hvilket skaber den gode team spirit, som i sidste ende resulterer i større effektivitet og succes på arbejdspladsen. Vi ved dog, at det kan være svært at finde tiden og ressourcerne i virksomheden til at få etableret en personaleforening og vedligeholde aktiviteterne.

Derfor hjælper Medarbejderoplevelser med:

 • at oprette en personaleforening
 • at udarbejde vedtægter
 • at afholde stiftende generalforsamling
 • alt det praktiske omkring driften af en personaleforening

På den måde opnår jeres virksomhed en aktiv personaleforening, hvilken kan tilbyde attraktive medarbejderoplevelser. Gennem vores store netværk at samarbejdspartnere indhenter vi spændende aktiviteter og oplevelser, hvilke jeres medlemmer kan få glæde af. Læs mere om Medarbejderoplevelsers samarbejdspartnere her.
Afhængig af abonnements type tilbydes forskellige ydelser. Læs mere om Medarbejderoplevelsers ydelser her. Vi står klar med sparring hele vejen igennem, så I får det bedste udbytte af jeres personaleforening. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.


Den eksisterende personaleforenings fordele.

Personaleforeningen drives ofte af en bestyrelse, som – ved siden af deres primære arbejdsopgaver, sørger for, at der arrangeres aktiviteter for personaleforeningens medlemmer.

Vi ved, at når der er travlhed i virksomheden, kan det være en udfordring for personaleforeningens bestyrelse at holde gang i foreningens aktiviteter.

Medarbejderoplevelser hjælper derfor med:

 • at personaleforeningens medlemmer får flere arrangementer for pengene
 • oprettelse af intranet for personaleforeningens bestyrelse
 • at inspirere med spændende arrangementer
 • oprettelse af personaleforeningens egen hjemmeside
 • sparring hele vejen igennem.

På den måde får personaleforeningens bestyrelse mere tid til deres primære opgaver i organisationen.

Gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere, opnår vi spændende tilbud på medarbejderoplevelser, som jeres personaleforening kan benytte. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Afhængig af abonnement-type tilbyder vi forskellige ydelser, der kan være med til at lette kommunikationen indbyrdes i personaleforeningen og skabe gode muligheder for videreformidling af aktiviteterne til personaleforeningens medlemmer.

Medarbejderoplevelser står klar med sparring hele vejen igennem, så I opnår den bedst mulige personaleforening for jeres virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende møde og se, hvad vi kan gøre for at hjælpe jeres personaleforening.


Må vi være med på jeres næste personalemøde?

Vi har stor interesse i at komme ud og deltage på jeres næste personale-/bestyrelsesmøde. Vi synes, at det er langt mere spændende at komme ud hvor tingene sker, i stedet for at konferere over telefonen. På den måde får vi et personligt møde med jer samt en fornemmelse af, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.

Har I et foreliggende personalemøde, hvor I ønsker et spændende og positivt indspark?

Vi kommer gerne forbi og giver vores bud på, hvordan I kan optimere jeres medarbejders sammenhold og arbejdsglæde gennem medarbejderoplevelser. En sådan præsentation tager omkring en ½ times tid og er gangske uforpligtende. Send os en forespørgsel om deltagelse på jeres næste personalemøde ved at udfylde formularen nedenfor. Vi vender tilbage hurtigst muligt, når vi har modtaget informationerne. Vi glæder os til at se jer!

Hvem er I & hvornår skal vi komme?

Virksomhed (skal udfyldes)

Adresse(skal udfyldes)

Post nr.(skal udfyldes)

By(skal udfyldes)

Webadresse

Kontaktperson(skal udfyldes)

Telefon(skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Dato for møde

Jeres udfordringer lige nu?

Medarbejderoplevelser - Sammenhold skaber Succes
Jernbanegade 38, 1. • DK-6000 Kolding • mail@medarbejderoplevelser.dk • Tlf: 8844 3344 © Medarbejderoplevelser 2003-2019
logo