Vi hjælper virksomheder med at organisere deres medarbejderaktiviteter for at skabe glæde og tilfredshed på arbejdspladsen

Vores samarbejdspartnere er grobunden for, at vi kan levere spændende medarbejderoplevelser til vores medlemmer. Vi gør en dyd ud af at finde de bedste partnere indenfor hver deres område og bestræber os efter de længerevarende samarbejdsforhold. Vi tror på, at det gode kendskab – parterne imellem, er med til at skabe tillid og gode betingelser for at tilfredsstille vores fælles kunder.

Er du en mulig samarbejdspartner for Medarbejderoplevelser?

Vi søger løbende nye spændende samarbejdspartnere, som kan være med til at skabe rammerne for et bedre arbejdsmiljø hos vores kunder. Vi sætter pris på det gode samarbejde og bestræber os på at yde den bedste service til vores kunder. Derfor foretager vi en nøje udvælgelse af vores samarbejdspartnere. Er du en person eller virksomhed, der kan hjælpe virksomheder med at have glade og tilfredse medarbejdere, hører vi gerne fra dig! Læs mere om hvordan du bliver samarbejdspartner hos Medarbejderoplevelser her.

Partner betingelser

Betingelser for optagelse som samarbejdspartner hos Medarbejderoplevelser

Det er gratis at være repræsenteret på medarbejderoplevelser.dk, men for at være samarbejdspartner hos Medarbejderoplevelser skal følgende betingelser opfyldes:
  • shops-1014038__180Dine faciliteter og ydelser skal være af høj standard.
  • Der skal gives en fordel til vores medlemmer, når de gør brug af jeres produkter eller services.
  • Vores medlemmer skal betragtes og behandles som almindelige kunder i jeres forretning og modtage samme betjening.
  • Hovedaftalen laves for ét kalenderår ad gangen. Derudover kan der laves aftaler af kortere varighed.
Opfylder du og din virksomhed ovenstående krav og finder et muligt samarbejde med Medarbejderoplevelser interessant. Så læs mere om at blive samarbejdspartner hos Medarbejderoplevelser her.

Kontakt

Medarbejderoplevelser
sammenhold skaber succes
Fredericiagade 28
DK-6000 Kolding
mail@medarbejderoplevelser.dk
tlf. 7022 5464
cvr. 10099056

© Medarbejderoplevelser 2017
vi-stoetter-familier-med-kraeftramte-boern
Vær med til at gøre en forskel. Støt her
logo